Vrijwilligers

De Speelkraam is een vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Zoals veel organisaties komen ook wij altijd handen te kort, zeker als het gaat om de bezetting tijdens openingstijden. Het is superleuk om in De Speelkraam bezig te zijn en al die blije kindersnoetjes te zien, dus meld je aan en help mee! Dat hoeft echt niet elke week, je kunt jouw inspanningen zelf plannen.

Wat kan ik doen?
We hebben natuurlijk van alles te doen bij De Speelkraam:

Het is maar net wat jij leuk vindt om te doen. Want vrijwilligerswerk moet vooral leuk zijn! Onze Arie is dol op het inschenken van koffie en limonade, Esther vind de kassa het leukst en Walter loopt het liefst rond in de speeltuin om de boel in goede banen de leiden. Rob werkt liever op de achtergrond en regelt het onderhoud. Allemaal hartstikke belangrijk, zonder hen kunnen we niet!

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Purmerend heeft na jaren voorbereiding eindelijk een echte stadsspeeltuin. Maar… bouwen is één, openhouden is twee. Dat kan niet zonder vrijwilligers. Aarzel daarom niet. Mail naar info@speelkraam.nl en wij nemen contact met je op. Je bent van harte welkom in onze gezellige vrijwilligersgroep!

*  Vrijwilligers die zich voor langere tijd aan ons verbinden, dus ook de bestuursleden, dienen een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.