Knutselen voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Hoe fijn is het als alle mama’s van Purmerend en omstreken goed verwend worden op zondag 8 mei? Daarom organiseert Speeltuin De Speelkraam een fijne knutselactiviteit op zaterdag 7 mei.

Spelen & knutselen bij De Speelkraam

Op zaterdagmiddag, van 13.00 tot 16.00 uur, kunnen de kinderen in de speeltuin iets moois maken voor mama. Er zijn twee knutsels om uit te kiezen: een mooi armbandje of een bloempotje beschilderen dat gevuld wordt met aarde en een plantje. Allebei kan natuurlijk ook.

Kleine bijdrage naast entreeprijs

Om mee te doen betaal je een kleine bijdrage bij de kassa: € 1,= per knutsel. Deze bijdrage voldoen de ouders bij binnenkomst in de speeltuin, vooraf aanmelden is niet nodig. Ook als de kinderen al aan het spelen zijn en alsnog willen meeknutselen kan de bijdrage alsnog bij de kassa voldaan worden.

Voorbehoud: behoorlijk weer en genoeg vrijwilligers

Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is. Dat wordt dan gecommuniceerd via de social media kanalen van de speeltuin. Ook een tekort aan vrijwilligers kan roet in het eten gooien, aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn altijd enorm welkom via info@speelkraam.nl.

Reacties zijn gesloten.