Parkeren bij de Speelkraam

Natuurlijk ziet het bestuur van speeltuinvereniging De Speelkraam het liefst dat u op de fiets naar de speeltuin komt. Op het terrein van de speeltuin is ruime gelegenheid om uw fiets te parkeren en buiten het terrein is een groot grasveld wat gebruikt wordt bij grote drukte.

Mocht dat toch niet gaan of u komt van ver, dan kunt u parkeren op de parkeerplaats van het zwembad of op de parkeerplaats die ligt tussen de begraafplaats en de ringvaart. Bij beiden kunt u vrij parkeren. Doet u dat toch vooral, want de gemeente Purmerend controleert streng op naleving van de regels.
Voor gehandicapten heeft De Speelkraam 3 parkeerplaatsen op het terrein van de speeltuin, maar deze zijn helaas nog niet klaar voor parkeren. Eind dit jaar kan hier geparkeerd worden en is er ontheffing om via het fietspad op het terrein te komen.
Tot die tijd is er ontheffing om gehandicapten voor de poort af te zetten en dan uw auto op de parkeerplaats zetten bij de parkeerplaats naast de begraafplaats. Als vereniging kunnen wij desnoods even de helpende hand bieden in begeleiding.

Reacties zijn gesloten.