Feest op 15 juni!

Op zaterdag 15 juni vieren alle speeltuinen van Nederland feest: het is dan Nationale Speeltuindag. Natuurlijk maakt onze eigen Purmerendse speeltuin daar ook een extra leuke dag van.

In De Speelkraam worden de hele dag door speciale activiteiten georganiseerd. Er is een fotospeurtocht met grabbelen na afloop, er worden ballonfiguren gevouwen en tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen de kinderen zich laten schminken.

De landelijke speeltuindag is een initiatief van de NUSO. De NUSO is ooit gestart als de Nederlandse Unie van Speeltuinorganisaties, maar staat tegenwoordig voor Speeltuinwerk Nederland. De organisatie bestond in 2011 alweer 80 jaar.

Lekker naar de speeltuin is een prachtig en goedkoop alternatief voor dure uitjes en vakanties. In deze tijden economische tegenwind is dat voor veel gezinnen een prachtige oplossing om hun kinderen – ondanks gebrek aan geld – een heerlijke dag te bezorgen.

De Speelkraam is op de landelijke speeltuindag – net als op elke andere woensdag, zaterdag en zondag – geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Reacties zijn gesloten.