Opening 2020 ivm Corona

Sinds 2012 is de speeltuin 7 maanden per jaar geopend, van maart tot medio oktober zijn kinderen van harte welkom om te komen spelen wanneer de scholen dicht zijn.

Dit jaar is alles anders. Op het moment dat de voorbereidingen in volle gang waren om de speeltuin weer te openen kwam het Corona virus en kort daarop de lock down. Er zijn de laatste weken gelukkig positieve berichten, het aantal besmettingen is drastisch lager, waardoor de maatregelen konden worden versoepeld.
Ook wij hebben, om de speeltuin weer te kunnen openen, een protocol gemaakt zodat er weer kinderen kunnen komen spelen. De gemeente heeft inmiddels het protocol goedgekeurd. De openingsdatum van dit jaar valt op 10 juni.
Het virus is (nog) niet verbannen!
Er zijn daarom een aantal maatregelen waar wij met elkaar rekening mee moeten houden.

Allereerst natuurlijk de hygiĆ«nische maatregelen die iedereen nu wel uit zijn hoofd kent: handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en bij verkoudheid…. blijf thuis! Verder is ook in de speeltuin de 1,5 meter maatregel van kracht indien je ouder bent dan 18 jaar en niet tot hetzelfde huishouden behoort.

Voor de rest is het vanaf 3 juli 2020 niet meer nodig om je plek te reserveren in de speeltuin. Iedereen is weer welkom om te komen spelen.


Veel speelplezier!!